VÅRE TJENESTER

DIGITALT

LES MER

WEB DESIGN

Nettet er nå ditt viktigste ansikt utad, og vi omfavner de fantastiske sjanser de interaktive mulighetene gir oss. Vi lager kreative løsninger som fungerer på alle type skjermer uavhengig av datamaskin/
smarttelefon og nettbrett.

SOSIALE MEDIER

Vi digger sosiale plattformer - spesielt Facebook. Vi utvikler strategier for å utnytte potensialet i sosiale medier, og bygger løsninger som trengs for å utføre kampanjene.

MOBILE NETTSTEDER

Mobile enhetene er blant våre største lidenskaper og vi ønsker å ta del i strategier og/eller ved å bygge meningsfulle mobilkampanjer eller apps.

KAMPANJESIDER OG ANNONSER

Vi skaper store, kreative og interaktive kampanjer kombinert med spredning og sporing/tracking for å dokumentere resultatet.

MERKE OG IDENTITET

LES MER

IDENTITET OG LOGO

Visuell identitet, enten det gjelder virksomheter, produkter eller tjenester, handler om å fremstå med akkurat så stor tydelighet og egenart at man blir observert, gjenkjent og forstått på en effektfull måte.

DESIGNMANUALER

Å ha en god designmanual er alfa omega. Det hjelper deg med å ha en god og profesjonell identitet samtidig som virksomhetens profil blir vedlikeholdt. Oiko er behjelpelige med å lage designmanualer som din virksomhet kan benytte seg av til ulike formål.

DIVERSE

LES MER

IPHONE APPS

Vi kjenner mulighetene og begrensingene ved mobile plattformer og hjelper deg til å finne effektive og attraktive grensesnitt. De nye mobile løsningene skal falle naturlig inn i selskapets portefølje og merkevaren skal forvaltes på en helheltlig måte. Interaksjonsdesign og grafisk design er i fokus for å gi brukerne av applikasjonen best mulig brukeropplevelse.

GRAFISK DESIGN

En god grafisk profil kan være en bedrifts største skjulte verdiskaper. Har du en slagkraftig grafisk profil med en entydig logo, har du et konkurransfortrinn i kontakt med potensielle og eksisterende kunder. Du vil bli oppfattet som en seriøs aktør i markedet, og dermed stå sterkere hos dine kunder enn hva dine konkurrenter vil.

SOSIALMEDIE STRATEGI

Dere burde være tilstede på arenaer der kundene og interessentene deres er. For å gi service, informere, reklamere, komme i dialog og gi muligheter for deling av opplevelser knyttet til virksomheten. Riktig bruk av sosiale medier vil også øke synligheten, og gjøre flere klar over produktfordelene deres.

IDÉ OG KONSEPT UTVIKLING

Konseptutvikling er jakten på ideen som skiller deg fra konkurrentene. Gjennom en strukturert, kreativ prosess finner vi innovative løsninger basert på dine forretningsmål og brukernes behov. Enten det er på nettsted, mobil eller andre plattformer.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram